zaterdag 31 januari 2015

De kringloop

Gister mocht ik de auto weer lenen, en ben ik met dochter en buurmeisje erop uit geweest. Op mijn vraag wat ze wilden gaan doen antwoordde dochter de mac, en buurmeisje de kringloopwinkel. Van huis uit kent ze die winkel niet, ze is 1 keer eerder mee geweest, en was zo verbaasd over hoe goedkoop alles was. Daar wilde ze nog wel een keer neuzen. De knuffel die dochter en buurmeisje delen kon wel wat nieuwe kleren gebruiken. De meiden zijn erg goed geslaagd. Dochter heeft een broekje gekocht, buurmeisje een shirt, en ik heb er een vestje en een paar schoentjes bij gedaan. Achter de kassa stond een hele aardige man, de meiden hoefden maar de helft te betalen, het broekje en het shirtje waren bij elkaar 1,50. Ik kreeg de schoentjes gratis, het vestje was 2 euro. Voor 3,50 heeft de knuffel een nieuwe outfit. Ik vond voor mezelf een tas waar ik al lang naar op zoek was, maar steeds te duur vond. Bij de kringloop was hij 4,50. Ook voor het dochtertje van mijn vriendin vond ik een leuk verjaardagscadeautje, een boekje van Dora, nu 50 cent.
De 2 kinderen waren erg blij, en ze hebben mooie dingen, en nog veel goedkoper ook. Ik ben zelf erg blij met mijn nieuwe tas. En het was geen aanslag op mijn portemonnee :-)

2 opmerkingen:

  1. Leuk hé zo te slagen en het is elke keer een verrassing wat er te koop is. Als je geduld en tijd hebt om regelmatig te gaan kom je het altijd wel een keertje tegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig. Mijn man werk gelukkig weer en heeft de auto dus nodig. Maar toen die nog voor de deur stond vond ik het ook leuk om even naar de kringloop te rijden en rond te snuffelen.

    BeantwoordenVerwijderen