maandag 25 mei 2015

Kermis

Komende week is hij er weer, de kermis. Met koningsdag hebben buurmeisje, dochter en ik het geld voor de kermis verdiend, om het ook met ons drieën weer uit te geven.

Alleen heeft buurmeisje afgelopen week met buiten spelen haar arm vervelend gebroken. Ze mag van haar ouders (gelukkig) nog steeds mee, alleen moeten we de plannen aanpassen. Want buurmeisje mag zowel van haar ouders als van mij niks doen waar ze zich mee kan bezeren of het risico op vallen heel groot is. Al vind het kind zelf dat het al hartstikke goed gaat.

In plaats van de octopus, een klimhuis vol bewegende en draaiende hindernissen, de botsauto's en een hussel-iets, gaan we het dit jaar rustig aan doen. Misschien een ritje in de rups (die gaat niet zo hard, en maar één richting op), grijparmen en muntjes schuiven. Dochter en buurmeisje zagen het helemaal zitten.

En ik ben heel blij dat we een budget hebben. Maar ook dat beide meisjes mee kunnen.

4 opmerkingen:

 1. He wat vervelend van buurmeisje. Niet leuk, en dan al helemaal niet als de kermis komt. Vinden de dames het nu niet erg dat ze niet in de "wilde"dingen kunnen.
  Veel plezier in elk geval.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het idee dat ze het juist wel leuk vinden, nu mogen ze de dingen doen wat ik eigenlijk zonde van het geld vind (alsof de hele kermis niet zonde is haha). Maar ze zijn heel blij dat ze toch samen kunnen.

   Verwijderen
 2. Wat sneu voor het buurmeisje.. Goed dat ze het wel positief oppakt, en toch naar de kermis kan.
  Heel veel plezier deze week op eurodag, zo hebben jullie nog meer plezier met het budget!
  Enne, hou je voor jezelf het signaleringsplan in gedachten..? ;-) Des te eerder zit je weer op oranje :-)

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen voor je buurmeisje zeg. Maar fijn dat ze toch gewoon mee kan naar de kermis. Veel plezier gewenst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen