zaterdag 13 juni 2015

Kleine meevallers

Om zoveel mogelijk te besparen voor de zomervakantie probeer ik zo zuinig mogelijk aan te doen.
Ik heb ook onverwachts een paar kleine meevallers. Bij het spaarprogramma jiggy, heb ik me ook aangemeld voor het panel. De punten die daarmee gespaard worden, krijg je één keer per maand bijgeschreven. Door die punten had ik weer genoeg voor een uitbetaling van €11,50. Ook heb ik een bestelling voor twee geborduurde lappen gekregen, goed voor 25 euro.

Vandaag bij de kringloop had ik me voorgenomen niks te kopen. Maar toen ik langs het schoenenrek liep, zag ik twee hele mooie schoenen van ecco, en nog wel in mijn maat. Ik wou eigenlijk pas over twee weken nieuwe schoenen kopen, maar voor 8 euro vind ik normaal geen schoenen, en al helemaal niet van een goed merk.

Bij elkaar is nu mijn meevaller 78 euro. Voor mijn tv moet ik nog 40 euro betalen aan mijn broertje, dat kan hier mooi vanaf.

2 opmerkingen:

  1. Ecco schoenen zijn zo mooi als je die tegenkomt kan je niet anders dan ze kopen en dan nog wel 2 paar in je maat.

    Bij jiggy heb ik me ook aangemeld, ik doe nu euroclix dat bevalt wel en Qassa, maar de laatste hou ik mee op, het e-mails lezen schiet niet op en de enquetes zijn zo lang en eentonig die vind ik niet leuk, alleen de bingo bevalt me.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je zo leuk geslaagd bent!

    BeantwoordenVerwijderen