vrijdag 17 juli 2015

Weekend

Vandaag is het eindelijk weekend. Wat een lange, vermoeiende week was het. Dat kwam ook omdat ik nog niet goed genoeg was opgeknapt (dat gaat nu al een heel stuk beter), maar ook door de chaos op het werk, en het idee van velen dat ik wel het overzicht en daarmee een oplossing heb.

Gister hadden we twee uitzendkrachten gekregen, wat een luxe. Die twee uitzendkrachten zijn er vandaag weer. Dat luxe-gevoel sloeg snel om in irritatie. Eén van de uitzendkrachten deed een opleiding verpleegkunde, en het is een man. Over die beide punten was hij zo vol dat hij zijn mond er niet over kon houden. Van verschillende bewoners kwam de opmerking, als hij net zo goed kon poetsen als kletsen. 'S middags was er de irritatie van de andere uitzendkracht (ik had ze samen laten lopen), meneer moest zonodig aan klantenbinding doen, en had haar al het werk laten doen. Toen ze daar wat van had gezegd, was hij tegen haar uitgevallen. De vrouw zat er best wel mee.

Daarom ga ik het vandaag anders doen. Ik werk vanmiddag met de vrouwelijke uitzendkracht, hij mag in zijn eentje lopen, op een afdeling waar hij 'klantenbinding' mag laten zien door te werken, niet door te slijmen.

En hierna heb ik twee  dagen heerlijke rust. En vanavond de barbecue.

1 opmerking:

  1. Vervelend dat die ene uitzendkracht niet zo prettig was. Maar ik vind dat je een goede oplossing hebt voor vandaag.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen