zaterdag 22 augustus 2015

Thuis uit eten

Omdat het bijna het einde van de vakantie is, mochten het buurmeisje en dochter van de buurvrouw friet halen als avondeten, en samen opeten.

Dat lieten de meiden zich geen twee keer zeggen. Nadat ook ik toestemming had gegeven gingen ze plannen maken. Hoe konden ze het samen eten zo speciaal mogelijk maken?

Al snel waren ze eruit. Het werd een restaurant. Het bureau van dochter werd in het midden van de speelkamer gezet, dochter legde haar mooiste sjaaltje erop als tafelkleed. En in plaats van kaarslicht werd een lampje gebruikt. Buurmeisje haalde bij haar thuis een mooie kan die hier gevuld werd met sap, en ze nam ook turks brood mee als voorgerecht. Daarna gingen ze allebei hun mooiste jurk aan doen.

Toen kon het beginnen. Samen gingen de dames naar de snackbar, en twintig minuten later waren ze weer terug. Ze hebben het eten naar het restaurant gebracht, en samen heerlijk gegeten.

Ik vond het erg leuk om te zien hoe ze samen iets heel speciaals van samen eten hebben gemaakt. Het was een goede afsluiting van de vakantie.

2 opmerkingen:

  1. leuk hoor op deze manier , gezellig .
    dit vergeten ze niet meer !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel creatief! Mocht jij niet mee uit eten?

    BeantwoordenVerwijderen