donderdag 3 september 2015

Informatieavond

Gisteravond was er op de school van dochter een informatieavond. Ik ben er nog nooit heen geweest, maar omdat er informatie over het kamp werd gegeven wou ik er dit keer graag bij zijn. Dochter logeerde bij opa en oma.

Het kamp zelf klinkt erg leuk, ze gaan als het ware 2000 jaar terug in de tijd. Je moet het verzinnen. De juffen hebben verteld hoe de dagen eruit zien. Voor mijn gevoel was het goed, ik ben er nu wel geruster in.

Ook werd er een hoop informatie gegeven in de klas. De juf van dochter komt over als een heel leuk, lief mens. Dochter is nu al gek op haar juf, dat is positief.
Alleen mijn twijfels zijn wel toegenomen. Hoe moet dochter het redden in de bovenbouw. Niet dat ze zich niet staande kan houden, maar met haar schoolwerk. Dochter werkt nog met groep 3/groep 4 rekenwerk. Dat is op haar niveau, maar de kinderen in haar klas zeggen dat het makkelijk is. Om die reden laat dochter haar werk versloffen.

Wat wel leuk is, anders dan in de middenbouw, waar maar één dag in de week in de klas gekeken mocht worden, mag je als ouder in de bovenbouw elke dag in de klas kijken. Toen ik dat vanmorgen via de telefoon aan dochter vertelde reageerde ze blij. Ik vind het ook fijn, zo kan ik zien waar dochter mee bezig is. En haar aan het rekenen zetten ;-)

1 opmerking:

  1. Fijn dat de informatieavond positief was. Apart dat juist in de bovenbouw weer vaker gekeken mag worden. Meestal wordt dat juist minder als kinderen ouder worden.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen