vrijdag 13 november 2015

Grote berg

Volgende week is het zover, dan wordt mijn keuken weggehaald. Volgens de aannemer kon het plaatsen van een nieuwe keuken snel gaan, binnen één of twee dagen.

Ik zie er als een berg tegenop. Gelukkig moet ik vrijdag werken, en daarna ga ik naar de bieb tot de werklui weg zijn. Ik hoef niet te weten wie er in mijn huis rondloopt.

De komende dagen moet ik me gaan bezighouden met het leegmaken van de keuken. Ik denk dat de berg die ik zie groter is dan die in werkelijkheid is. Op één kastje met pannen en de bestekla na zijn alle kastjes leeg.
Voor de apparaten mocht ik de kerk om hulp vragen, misschien dat ik dat wel doe.

Nu wordt het toch wel echt...

1 opmerking:

  1. Het is voor jou even erg heftig als ik je blogs lees, maar daarna is er een groot lichtpunt: de nieuwe keuken! Frisse nieuwe kastjes, dacht zelfs eentje meer. Even een doek erover en erdoor halen en je kan je spullen een plekje geven. Goed plan om zoveel mogelijk niet thuis te zijn. Scheelt waarschijnlijk een hoop stress. Neem de hulp aan die je aangeboden wordt! Is niet gemakkelijk maar is wel goed om te doen. Ik spreek uit ervaring! Succes en laat ons volgende week ook weer meegenieten van je nieuwe keuken. Ingrid (SE)

    BeantwoordenVerwijderen