vrijdag 4 december 2015

Wel eerlijk zijn

Vanmorgen stond de elektricien weer voor de deur, hij kwam nu zelf kijken waar het probleem met de schakelaars vandaan kwam. Het eerste wat hij zei was: wel eerlijk zijn mevrouw, ze hebben het nog nooit goed gedaan toch?

Voor de vijfde keer heb ik verteld dat in de bijna acht jaar dat ik hier woon, de schakelaars het sinds woensdag niet goed doen. Vol ongeloof ging hij de schakelaars open maken, om te constateren dat ze wel allebei geschikt zijn, en ook alle draden goed aangesloten zijn. Ook op de zolder heeft hij gekeken en niks vreemds kunnen ontdekken.
Volgens de man is er nog maar één iets wat het zou kunnen zijn, met het leggen van de extra lamp aansluitingen en extra stopcontacten is er ergens een draad los geraakt. Volgens hem verklaard dat ook waarom het probleem gister groter is geworden.

Daar komt hij volgende week voor terug, dat is meer werk dan hij gedacht had voor nu. Ik vind het prima, er wordt naar gekeken. Als het niet op te lossen is, is dat ook goed, dan hebben ze in ieder geval hun best gedaan. Maar ik hoop dat die man het wel weer goed krijgt.

2 opmerkingen:

  1. Ik zou er op staan dat ze het goed in orde maken. Ergens een losse stroom draad is ook geen fijn idee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat erg dat zo'n man dat zegt.

    BeantwoordenVerwijderen