zaterdag 23 januari 2016

Extra geld

Op mp had ik twee geborduurde lappen verkocht voor 20 euro. Van dat geld heb ik wat extra borduurgaren gekocht op internet, dan kan ik twee andere lappen ook weer afmaken.

Van de andere 10 euro wou ik wat dingen halen die nodig waren. In ieder geval een koektrommel, nu ik geen pak koek in één keer leegvreet, is een trommel wel fijn om ze wat langer lekker te houden. Dochter wist waar ik die goedkoop kon krijgen. Bij de prijs.mepper, een outlet van de kruid.vat.

En inderdaad viel de prijs heel erg mee, twee trommels voor 2 euro. Ook vond ik een leuk stickerboekje voor mijn neefje die dinsdag jarig is voor 90 cent, en wat onbreekbare bordjes (breekbare borden leven hier niet lang) voor een euro per stuk, maar ik vond ze echt mooi.

Dochter mocht ook wat uitzoeken. Ze kwam aan met een verjaardagskalender en een pennensetje. Bij elkaar ongeveer 10 euro.
Bij de kassa ging over alles nog heel veel korting af, in totaal moest ik €2,95 betalen. Dat was toch wel een grote verrassing.

Dochter was blij. Zie je wel mam, dat alles daar heel goedkoop is.

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke oplettende dochter heb je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook groot fan van de prijsmepper. Knutselspullen zijn altijd ideaal als cadeau en onze cadeautjes kast kent veel artikelen van de prijsmepper. Want er ging 75% af van de knutselspullen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sinterklaas komt er af en toe ook langs om alvast in te slaan.....

    BeantwoordenVerwijderen