zondag 6 maart 2016

De skeelers

Dochter had voor haar verjaardag skeelers gekregen. Die skeelers werden daarna geruild met die van het buurmeisje, zodat ze allebei konden skeeleren. Niet iedereen snapte dat, maar het was toen een goede oplossing. De meisjes konden allebei skeeleren, ondanks dat de buren het geld niet konden missen voor nieuwe skeelers.

Nu het wat lekkerder weer wordt, wilden de kinderen weer skeeleren. Helaas was de sluiting van het oude paar van het buurmeisje niet meer goed, en daardoor niet meer veilig.
Ik heb met de buren gepraat en aangegeven dat dochter haar eigen skeelers weer terug moet, en het buurmeisje moet dan eigen skeelers hebben.

Gisteren kwamen de buren met een verrassing, ze hadden nieuwe skeelers gekocht voor dochter. Dochter was dolblij, deze zijn felroze, ze vind ze veel mooier dan de witte die ze voor haar verjaardag kreeg.

De buurvrouw vertelde dat de skeelers in de maat van haar dochter 20 euro duurder waren, in de skeelers die ik vorig jaar kocht kan ze nog twee maten groeien. In haar nieuwe skeelers kan dochter ook nog drie maten groeien, dus dat is perfect. Ik vind het een prima oplossing zo, de meiden hebben nu allebei goede skeelers waar ze nog even in kunnen groeien, en samen heel veel plezier kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten