maandag 28 maart 2016

Een weekend vol cadeaus.

We zijn net weer terug van ons paasweekend. En wat voor weekend. Het begon zaterdag al goed. Bij ons weekend zat ook een diner in. Ik heb nog getwijfeld of we het wel of niet zouden doen, dochter en ik zijn beide moeilijke eters, vooral als we iets niet kennen. Maar bij de receptie werd er voor ons gereserveerd, voor mijn gevoel konden we niet wegblijven.
Het voorgerecht hebben we overgeslagen, maar het hoofdgerecht en het toetje waren erg lekker. Dochter vond het  lekkere eten een heel lief cadeau van de receptie.

Eerste Paasdag was het eieren zoeken in het pretpark. Er waren chocolade eieren, gekookte eieren, en twee gouden eieren verstopt. De gekookte eieren mochten worden ingeruild voor een snoepzakje, en de gouden eieren waren de hoofdprijs, daar kreeg je een cadeau voor.
Op weg van het hotel naar het park zagen dochter en ik al een paar eieren liggen. Omdat we de eerste waren, konden we ze als eerste pakken. We vonden vier chocolade eieren en vier gekookte eieren. Dochter heeft van elk twee aan wat kleinere kinderen gegeven die niks hadden, en de snoepzakjes heeft ze gedeeld met de kinderen in het hotel.

Vandaag was het weer eieren zoeken. Dochter hoopte vurig dat ze vandaag het gouden ei zou vinden, ze wou heel graag zo'n mooi ingepakt cadeautje hebben. Omdat het de laatste dag was, moesten we eerst de sleutel inleveren bij de receptie. Op weg daar naartoe kwamen we langs het andere gedeelte van het park. Dochter zag twee eieren liggen die tegen het hek lagen. Die heeft ze meegenomen. Net voordat we naar binnen gingen, zag ze iets liggen, ze wist zeker dat dat het gouden ei was. Toen het park openging, is ze als eerste naar die plek gerend. En ja, het was echt een gouden ei. Ze kreeg als cadeau een waterballonnen overgooispel (leuk voor de zomer), en als grote verrassing twee vrijkaarten voor het park. Mijn broertje zou ons komen ophalen, en na overleg met de buren mocht het buurmeisje met hem meerijden.
Dochter vond het een geweldig cadeau, een dag met haar hartsvriendin in haar favoriete park.
Verder vonden we vandaag heel veel eieren, dochter heeft er net zoals gisteren heel veel aan kleintjes gegeven.

De dag is wel wat somber geëindigd. Net voordat we weggingen, viel ze en bezeerde ze haar arm. Omdat ze veel pijn aangaf zijn we langs de EHBO op het park gegaan, maar ze kon haar arm redelijk goed bewegen. Tijdens de plaspauze onderweg naar huis, glee ze opnieuw uit, dit keer over een natte vloer. Haar arm weigert ze te gebruiken, ze kan hem wel bewegen. Morgenochtend kijken we verder hoe het dan gaat, en anders gaan we langs de huisarts.

Hoe dan ook was het een fijn weekend.

7 opmerkingen:

 1. Een vervelend einde maar gelukkig overheersen de goede gevoelens. Voor de zekerheid de arm goed na laten kijken als ze pijn aangeeft. Ik loop nl zelf al drie maand met een slijmbeursontsteking na een domme val op mn arm....en het zal nog wel even duren. De arm is wel door arts en fysio nagekeken. Ik ben alleen te ongeduldig ��! Complimentje voor je dochter dat ze haar eieren en snoep gedeeld heeft met andere kindjes die niets hadden. Hou dat lekkere gevoel van zo'n weekend (met als toetje buurmeisje dag mee in park) zo lang mogelijk vast! Fijne avond nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb tranen in m-n ogen, zo-n leuk weekend gehad , geweldig hoor !
  naar voor dochterlief , hoe het laatste stukje verliep, maar hopelijk mag het meevallen , zeker qa pijn .
  hier heftig weekend , met 3 zieke (autistische ) kinderen .. hopelijk knappen ze weer snel op :}

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beterschap met je kinderen, ik hoop dat ze snel weer opknappen.

   Verwijderen
 3. Wat een lieverd is jouw dochter toch!
  Ik hoop dat het niet iets vervelende is aan haar arm. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ze het gouden ei vond zeg!

  Wel vervelend van haar arm: twee keer vallen is echt veel pech.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van de pijnlijke arm, hopelijk is het niets ernstigs. Fijn dat jullie zo heerlijk genoten hebben en dat jullie ook genieten van de kleine dingen zoals de paasspeurtocht (dat is heel belangrijk en geef ik mijn kinderen ook mee!)

  Groetjes, Renate

  BeantwoordenVerwijderen