zaterdag 19 maart 2016

Kledingbeurs

Toen ik van de week bij de appie was, zag ik op het prikbord een aankondiging van een kledingbeurs hangen. Handig, want elk jaar weer denk ik dat dochter nu toch niet meer zo hard zal groeien, en dus wel even met haar kleren kan doen. En elk jaar weer verbaas ik me erover hoe snel ze groeit. In de winter is ze ook weer hard gegroeid.

De straat waar het gehouden werd, kende ik niet. Toen ik op streetvieuw keek, kwam het kerkgebouw me heel bekend voor. Het leek op het kerkje tegenover de bso van dochter. En ja, het klopte. 

Een uur voor aanvang zaten we voor de ingang te wachten. Mezelf afvragend of het niet erg raar was dat we er al zo vroeg zaten, kwam er nog een vrouw aangelopen. Ook zij was graag vroeg bij dit soort dingen.

Voor dochter zijn we erg goed geslaagd. Ze heeft vijf shirtjes met korte mouwen, een vest, een korte en een lange broek, en een jurk gevonden. Bij elkaar 20 euro. En ze kan weer even groeien, we hebben alles één of twee maten groter genomen. Volgende maand is er in het buurdorp ook een kledingbeurs, dan gaan we ook. Kijken of we een zomerjas kunnen vinden.
En anders is mp nog een goede optie.

Het doel om geen nieuwe kleren te kopen scheelt wel een hoop geld. Alles wat we gister kochten ziet er nog goed uit. 

2 opmerkingen:

  1. Hier ook een vest, 2 broeken een korte broek,een zomer jas en een t shirt. voor nog geen 20 euro. perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ook een vest, 2 broeken een korte broek,een zomer jas en een t shirt. voor nog geen 20 euro. perfect!

    BeantwoordenVerwijderen