zondag 28 augustus 2016

Het zwemabonnement

Voor de zomervakantie had ik voor dochter en mij een zwemabonnement gekocht: in de vakantie onbeperkt zwemmen voor 85 euro. Ik was erop gebrand dat we dat geld eruit zouden halen, elke maandag- en woensdagavond lagen we in het zwembad (in totaal 9 keer), en een aantal keer gewoon als ik vrij had overdag. In totaal zijn we 16 keer wezen zwemmen. Daarmee waren we nu met het abonnement goedkoper uit, we moesten minimaal tien keer zwemmen om er voordeel van te hebben.

Vandaag zijn we weer wezen zwemmen, dit keer gewoon van de meerbadenkaart. De meiden vinden het zwemmen erg leuk, en ik vond het zelf ook heerlijk met die warmte om lekker in het water te liggen. Het is fijn dat het kan.

2 opmerkingen:

  1. Wij hadden vroeger ook een abonnement op het plaatselijke openlucht zwembad. Tot de basisschoolleeftijd haalden we het er altijd makkelijk uit, daarna wat minder. Op een gegeven ogenblik zijn we daarmee gestopt. Net even nagerekend, als wij met het gezin heen gingen hadden we het abonnement na 8 keer eruit, dat is op een hele zomer ook niet zoveel. Voor het zwembad is het fijn als mensen een abonnement nemen want dan hebben ze aan het begin van het seizoen alvast veel inkomsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat het goed is bevallen. Het maakt zwemmen denk ik ook lekker laagdrempelig!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen