zaterdag 13 augustus 2016

Verjaardagsfeest

Omdat we met dochters verjaardag op vakantie waren, hadoen we net als voorgaande jaren besloten haar verjaardag voor de familie op een andere dag te vieren. En die dag was vandaag.

Samen hebben we het huis van tevoren lekker opgeruimd en schoongemaakt, dat vind ik zelf altijd beter aanvoelen. Gisteren hebben we voor de verandering losse gebakjes bij de bakker gehaald. Ze mocht ze zelf uitzoeken, en we hadden er wat extra genomen. Zo had iedereen genoeg keus, wat hij of zij zelf lekker vond.
Om 11 uur was de hele familie aanwezig. Anders dan andere jaren was het vandaag echt gezellig. Geen venijnige opmerkingen of steken onder water. Iedereen wist zich goed te gedragen.

Nadat iedereen weg was, hebben we gekeken wat er nog aan gebak over was. We hebben een paar eruit gehaald die we erg lekker vinden, en de rest hebben we op de weggeefhoek gezet. Zo kan er nog een gezin lekker van genieten. De vrouw die ze kwam ophalen was er erg blij mee.

Om het af te sluiten kwam mijn zusje vanavond friet eten met haar kinderen. En zo is een dag waar ik best tegenop zag erg leuk geworden :-)

6 opmerkingen:

 1. Klinkt als een geslaagd feest! Wat leuk dat jij iemand anders blij hebt gemaakt met het gebak.

  Nu nagenieten, lekker onderuit gezakt op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het een geslaagde dag was, en dat iedereen zich gezellig gedroeg. Je zult wel moe zijn nu.
  Lief dat jullie iemand anders blij hebben gemaakt met het gebak, dat over was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzondere keus gebak vd bakker wanneer je spaarpotje nog niet toereikend is.
  het is niet bedoeld als commentaar maar meer als constatering dat de mindset van iemand zo anders kan zijn, zelfs als diegene weet hoe het is elk dubbeltje om te moeten keren. Ik zou dat nooit doen. Nog niet ondanks dat t best zou kunnen.
  zo blijft de portemonnee vd buren een geheim. Dat maakt dergelijke blogs zo leuk om te lezen.
  geniet nog vd laatste gebakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist omdat we het nog nooit gedaan hadden was het extra lekker. Als het financieel niet had gekunt hadden we het niet gedaan.
   Zelfs mijn moeder heeft zitten genieten van haar gebakje. Dat alleen al was het waard :-)

   Verwijderen