dinsdag 22 november 2016

De nieuwe bril

Gister was het eindelijk zover voor dochter, we konden haar bril gaan ophalen. Eigenlijk was hij donderdag al klaar, maar gister kwam beter uit omdat de toeslagen er weer waren.
Na school wist dochter niet hoe snel ze naar buiten moest komen, om meteen naar de brillenzaak te gaan. Wat was ze blij toen ze hem eenmaal op had. Ze heeft er een goede etui bijgekregen, op een later tijdstip krijgt ze er nog één, dan kan ze er één op school laten.

Op de vorige blog over de bril kwam de tip om haar ogen op te laten meten door een optometrist. Degene die haar ogen had opgemeten is een optometrist. Een paar jaar geleden zijn we voor dochters ogen naar de oogarts geweest, daar kwam toen (met druppels) niks uit.

Ik ben blij dat dochter zo gelukkig is met haar bril.


7 opmerkingen:

 1. Leuk meisjeskleurtje!
  Ben benieuwd of het ook haar schoolprestaties zal beinvloeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat ze er zo blij mee is! Staat superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie meid en ze ziet er erg verstandig uit ...
  en je vertelde mij dat ze dyslectie heeft ?
  wat bij ons erg geholpen is om het lettertype "dyslectie"te installeren op onze dochter haar PC daardoor kan ze veel vlugger lezen en maakt ze de "fouten" niet die ze bij een gewoon letterype wel maakt en nu stopt ze al haar leerstof in haar PC en drukt ze dat af en studeert zo , iets meer werk voor haar maar het leert veel makkelijker voor haar nog een 1j en 1/2 en ze is bejaardenhelpster/kinderverzorgster en wie weet studeert ze dan wel door voor verpleegster ... we zien wel jaar per jaar ...lieve groet Jezebelle en groetjes aan het dametje met de mooie bril ik bril al van mijn 6j en vond het toen niet leuk nu wel (maar duur!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bril zeg! Zo te zien is ze er heel erg blij mee. Staat leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk kleurtje! Fijn dat je dochter er zo blij mee is.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat haar goed! En ik kan aan haar ogen zien dat ze er blij mee is : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen