donderdag 24 november 2016

Mijn trots

Vandaag was het afzwemmen van dochter. En wat deed ze het ontzettend goed. Ze heeft haar diploma C ook op zak. Volgende week gaat ze starten met zwemvaardigheid, nu is het nog even genieten van deze overwinning :-D8 opmerkingen:

 1. Wat goed dat ze het gehaald heeft! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze zwemmen zo leuk dat ze doorgaat voor zwemvaardigheid? Ik kan me nog wat blogjes herinneren (nog voor haar A diploma dat ze er niet echt blij van werd.) Leuk als dat veranderd is. C is al een stuk pittiger dan A en B. Het schijnt dat er bij zwemvaardigheid nog een schepje bovenop gaat. Vlinderslag etc.. Goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij elk diploma ziet dochter er tegenop. Ook tegen C heeft ze op gezien, dat ging haar niet lukken. Tot ze door krijgt dat ze het wel kan leren. Dochter vind zwemmen erg leuk, en de ervaring leert dat ze het na één of twee lessen weer helemaal geweldig vind. Mocht het echt niet lukken kan ik haar uit laten schrijven.

   Verwijderen
  2. Als ze zwemmen zo leuk vind is het dan geen idee om eens bij een zwemvereniging te gaan kijken. Daar kan zo gewoon gaan zwemmen vaak meerdere keren per week en ze leert elke keer iets nieuws erbij. Soms kan je bij zo'n vereniging dan ook meerdere certificaten halen. Verhoudingsgewijs ben je dan zo vaak goedkoper uit. Als ze wil kan ze dan ook deelnemen aan wedstrijden en evt. nieuwe vrienden maken.
   Moeder van drie

   Verwijderen
  3. Natuurlijk ook nog gefeliciteerd met het behalen van haar diploma.
   Moeder van drie

   Verwijderen
 3. Felicitaties voor je dochter. Goed voor haar zelfvertrouwen om al die overwinningen te behalen. Wat een kanjer!

  N.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en zo fijn dat ze leert dat ze veel kan leren in haar tempo.
  Zwemvereniging vond ik ook erg leuk destijds en een beetje competitie is leuk voor een kind.

  BeantwoordenVerwijderen