vrijdag 16 december 2016

Kerstpakket

De kerkgemeenschap waar ik lid van ben is opgedeeld in verschillende kleinere groepen, zo blijft het kleinschalig, en je kan zelf kiezen in welke groep je je het prettigst voelt. Eén keer in de maand is er een grote dienst, met de hele gemeente bij elkaar.
In de groep waar ik bij zit is het een gewoonte geworden om elk jaar kerstpakketten te maken voor mensen/gezinnen die we in het jaar geholpen hebben. Dat vind ik een mooi iets, het zijn mensen die het echt kunnen gebruiken.

Omdat mijn ouders het dit jaar niet breed hebben (en ik vermoed dat het erger is dan mijn moeder verteld), heb ik met dochter ook zelf een kerstpakket voor hun gemaakt. Een doos vol met spullen die ze kunnen gebruiken en/of lekker zijn. Dochters hulp was heel fijn, omdat zij van een aantal dingen wist welke merken mijn moeder in huis heeft (ze kan niet tegen elke zeep/shampoo). Ik vind het altijd lastig om een cadeau te bedenken waar mijn ouders allebei blij mee zijn, maar ik heb het gevoel dat het nu wel aardig is gelukt. Er zitten voor allebei dingen in die ze lekker vinden :-)

1 opmerking: