zaterdag 1 april 2017

Verdrietig

Afgelopen week is er een gemeentelid uit mijn groep gestorven aan kanker. Dat hij ongeneeslijk ziek was wist ik, toch kwam zijn dood als een schok binnen.

Ook op mijn werk is het van het ene op het andere moment vreselijk onrustig. Mijn teamleider is sinds kort langdurig ziek, en komende week is er een verplichte vergadering voor iedereen die in het gebouw werkt met de directie, ook met de teams met andere teamleiders. De geruchten zijn niet van lucht, veel mensen weten het zeker: mijn werkplek staat op omvallen.
Ook het gerucht dat iedereen een week zomervakantie moet inleveren (dat mag volgens het cao in uitzonderlijke situaties), doet de sfeer alles behalve goed.
Dat alles maakt deze week tot een verdrietige week.


6 opmerkingen:

 1. Ach meis...wat naar. Zorg je goed voor jezelf deze week? Genoeg rust, lekker naar buiten als het mooi weer is, goed eten. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heftig joh. Kan me voorstellen dat het overlijden van het gemeentelid en het langdurig ziek zijn van je collega je raakt.

  Wat naar dat er zoveel gesproken wordt, maar dat er nog niets duidelijk is tav de vergadering. Laat je niet gek maken hoor zolang er nog niets bekend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat angstig allemaal. Hoezo weten jouw collega's dat? Dat geroddel is niet bevorderlijk. Bevraag ze maar eens. Anders zeg je dat hun banen op de tocht staat Rn dat alleen jij mag blijven. Zijn ze helemaal betoeterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo naar altijd deze onrust.iedereen heeft 'wat' gehoord, kleurt het in naar eigen idee en vertelt het weer door.zeker nu je verdrietig bent ben je er extra gevoelig voor. Probeer de rust er voor je zelf in te houden.er is niets zeker! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte de komende week en zorg goed voor jezelf en dochterlief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is niet niks inderdaad. Een sterfgeval en onrust op het werk. Sterkte gewenst, en hopelijk valt het op je werk mee.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen