zondag 30 april 2017

Weer thuis

Vrijdag zijn we al vroeg vertrokken voor onze vakantie. Nadat we langs mijn ouders zijn gelopen om gedag te zeggen (dat is wel een voordeel dat ze dichtbij wonen) zijn we naar de bus gegaan. Op de routeplanner had ik al gezien dat ze op de route flink met het spoor bezig waren, en we een heel stuk met de ns bus moesten reizen.
Maar eerlijk is eerlijk, het was ontzettend goed geregeld, de overstap was telkens perfect, en het was een mooie route om met de bus af te leggen.

Eenmaal daar waren we heel erg blij, onze vakantie kon echt beginnen. Omdat het hotel volgeboekt was zijn we eerst naar de bowlingbaan gegaan om te kijken of er nog ergens een plek vrij was om te bowlen. Tot mijn verbazing was er maar één baan bezet. Het bleek dat er een motor evenement in Assen was. We konden meteen blijven om te spelen, dat hebben we elke dag gedaan.

'S avonds met de bingo had dochter ontzettend veel geluk. Ze wil al zo lang een keer winnen met de bingo, en nu had ze de tweede en eerste prijs gewonnen. In de zakjes zat een zonnebril, een kleurboekje, een ballon, een fietssticker en een pen. En speciaal voor de eerste prijs ook nog een mooi notitieblokje.
Dochter is echt zichzelf gebleven, en ze heeft haar tweede prijs weggegeven aan een klein meisje die heel teleurgesteld was dat dochter won (ze moesten dobbelen om te bepalen wie won, ze hadden allebei tegelijk bingo).

Vandaag hadden we nog een heuse brunch voor we vertrokken. Wat was dat lekker, dochter heeft friet en een pannenkoek gegeten, ik een groot stuk vis. En daarna zijn we richting de toetjes gegaan. Er waren allemaal kleine gebakjes. Het was een hele goede afsluiter van een hele fijne vakantie.

Maar het thuis komen was ook weer heel erg fijn. Morgen moet ik weer werken, en gaat het gewone leven weer beginnen. Gelukkig is de paniek die ik voelde bij het idee aan werken weer een heel stuk weg :-)

2 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben en wat lief van je dochter om wat te delen met een ander kind, echt super. Helaas is niet ieder kind zo . Veel succes van de week met het weer ''oppakken '' van de gewone dingen .

  Gr Henriette
  www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een hele fijne vakantie! Leuk dat je dochter zo heeft gewonnen bij de bingo!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen