dinsdag 11 april 2017

Wensen

Nu onze teamleider voor langere tijd ziek is, zijn de taken over de andere managers verdeeld. En komen we er steeds meer achter hoe flexibel onze eigen manager eigenlijk is.

Eind vorige week hadden we allemaal een papier gekregen om in te vullen welke dag we echt vrij willen zijn (harde wens), en welke dag je eigenlijk ook wel vrij wil zijn, maar niet noodzakelijk (zachte wens). Dat was voor mij wel even iets. Want zo verwend als ik ben, had ik meerdere wensen. Mijn vaste vrije dag is nu woensdag, dat vind ik fijn. Maar ik werk ook op de aangepaste tijden, omdat ik dochter eerst naar school moet brengen, ze moet twee gevaarlijke kruispunten over zonder stoplichten, en ze overziet het nog niet. Daarvan had ik van de roosteraars al te horen gekregen dat ik niet te veeleisend moet zijn, en in principe ook om half acht moet kunnen beginnen.
Mijn collega's namen het direct voor mij op, en hebben ook aangegeven de dienst op mijn tijd niet te willen werken.

Ik heb nu beide eisen als harde wens ingediend, met de motivatie erbij waarom. En des te meer besef ik hoeveel geluk ik al die jaren met mijn eigen teamleider heb gehad, die nooit moeilijk heeft gedaan.

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je collega's het voor je opnamen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is heel belangrijk om je kind te blijven begeleiden naar school minstens tot ze naar de middelbare school gaat.

    BeantwoordenVerwijderen