dinsdag 8 augustus 2017

Onze dagen

Zaterdag konden de meiden niet wachten tot we in Assen aan zouden komen. In de auto werden de kilometers op de navigatie afgeteld, en op het moment dat het hotel in zicht kwam waren het echt twee stuiterballen. Nadat we ons hadden ingecheckt en de koffers op de kamer hadden, heeft dochter buurmeisje een rondleiding gegeven, terwijl mijn broertje en ik heerlijk zaten bij te komen met een glas drinken en een lekkere koek.

Daarna was het tijd om te gaan bowlen. Het buurmeisje had het nog nooit gedaan, maar ze had er evenveel lol in als wij.
Het eten was voor het buurmeisje even wennen. Dat je alles mag pakken wat je wil, en zoveel als je wil. En dat je kan ontbijten met poffertjes, en kan lunchen met friet. Maar eerlijk is eerlijk, alles wat we hebben opgeschept was heerlijk, en de meiden hebben alle dagen hun bord compleet leeg gegeten en soms een tweede portie opgeschept.Zondag hebben we de midgetgolf ontdekt. Ik had het nog nooit gedaan. We hebben ontzettend gelachen, maar wat een gemier was het om dat balletje langs de hindernissen te krijgen. Zoals de meiden het deden leek het zo simpel, maar dat viel goed tegen. Ik ben ook op een trotse derde plek geëindigd, dochter op de tweede, en buurmeisje op de eerste plek.Gister was mijn dochter jarig, en was het haar dag. Ze koos ervoor om een groot deel van de dag lekker te gaan zwemmen, en natuurlijk ook een uur bowlen. Met het avondeten hebben we wat extra lekkers opgeschept om het te vieren. Om negen uur was ze zo moe van de hele dag spelen dat ze lekker naar bed is gegaan, en ook vrijwel direct in slaap is gevallen.


Vanmorgen zijn we na het ontbijt gelijk de koffers gaan inpakken, en om half 10 van de kamers afgegaan. Bij de lobby hebben we nog een glas drinken gehaald, en daarna zijn we naar de bus gegaan. Het is fijn om weer thuis te zijn, ik kreeg gister al last van heimwee.
Dochter en buurmeisje hebben zich al voorgenomen weer hard hun best te gaan doen zodat het buurmeisje volgend jaar weer mee kan, en daar ben ik het mee eens, als ook de buren er mee eens zijn. Het buurmeisje is een fijn kind om erbij te hebben, en voor dochter heel fijn dat ze echt een speelmaatje heeft.


2 opmerkingen:

  1. Wat klinkt dat gezellig allemaal, fijn dat het zo leuk is geweest. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mag ik vragen waar dit was? Lijkt me ook leuk om met mijn gezin te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen