donderdag 23 november 2017

Decemberaankopen

Omdat dit mijn laatste week vakantie is, en ik er voor het gemak maar even vanuit ga dat ik komende weken genoeg in staat ben om te werken, vond ik vandaag een goed moment om naar de grote stad te gaan voor de cadeautjes. Omdat dochter elke dag andere intresses lijkt te hebben, had ik haar een verlanglijstje laten maken. 


Ik heb het idee dat haar wensen bewust niet heel groot zijn, maar ik had wel een idee in welke winkels ik moest zijn. 

Mijn eerste stop was bij de speelgoedwinkel, voor de knuffel en een ontwerpboekje waarvan ik weet dat ze er gek op is. Daarna ben ik doorgelopen naar de kledingwinkel. Dochter heeft nu niet de makkelijkste maat, ze zit tussen kindermaat en volwassenmaat in. Ik heb geen leuke shirts gevonden, maar wel twee mooie truien en een warme broek/legging. 
Bij de he.ma heb ik twee paar skisokken gehaald, en later vond ik bij de pri.mark ook thermosokken, daar heb ik voor ons allebei twee paar gehaald om uit te proberen (die zijn een kwart van wat ze bij de he.ma kosten). 

Ik heb ook weer twee barbie dvd's gevonden die we nog niet hadden, en bij de prijs.mepper heb ik een barbieset gekocht met dieren.
Als laatste heb ik bij de snoepwinkel een grote oreo doos gevonden van een meter, gevuld met koekjes. 

Ik was blij toen ik weer thuis was, maar ik ben blij dat ik nu wel bijna alles in huis heb voor dochter. Een aantal dingen van haar lijstje haal ik bij de ac.tion, maar dat doe ik in mijn eigen woonplaats, dat scheelt een hoop gezoek.

2 opmerkingen: