donderdag 21 december 2017

Mijn laatste kerstpakket

Net zoals voorgaande jaren organiseerde mijn bijna oud-werkgever een kerstmarkt voor werknemers en vrijwilligers: iedereen krijgt een aantal fishes, en daarvoor kun je bij verschillende kraampjes spullen 'kopen'.
Dit jaar ging ik samen met mijn zusje, zij is sinds kort vrijwilliger bij een andere locatie.

Andere jaren was er weinig bij wat ik kon gebruiken, en kwam ik met een handtas thuis. Dit jaar hadden ze plaatselijke ondernemers uitgenodigd. Er waren chocolaatjes en koekjes, cd's, boeken, dvd's, handtassen, een drogist bood spullen aan.
Ik kon moeilijk een keuze maken.
Ik zag een dvd over de amish die me mooi leek, maar wel alle fishes kostte, maar ook een cd van mijn favoriete christelijke band die ik nog niet heb. Ook die kostte alle fishes.

Uiteindelijk heb ik voor een goedkopere instrumentale kerst cd gekozen (ik had niet verwacht dat hij zo mooi was), een grote fles douchegel, en voor dochter een zakje chocolaatjes en twee flesjes nagellak. Mijn zusje ging voor de handtas. Allebei zijn we heel goed geslaagd.

Ik blijf deze manier van zelf je 'pakket' samenstellen heel leuk vinden. Dit was als het goed is de laatste keer, of het moet me lukken vrijwilliger te worden over een paar maanden. Maar dat is iets voor dan :-)

3 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Ik was er vanmiddag ook.
  De handtas vond ik ook het leukste.
  Moeilijk kiezen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt leuk zeg! Fijn om zo zelf te kunnen kiezen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi iets met de fisches zo kan iedereen zelf kijken wat hij of zei wil hebben . Onze dochter kreeg van haar werk een bon met code en zo kan ze zelf kijken wat ze hebben wil . Jullie hele fijne en goed dagen en alle goeds voor 2018.

  Henriette
  www.onsleveninroemenie.blogspot.ro

  BeantwoordenVerwijderen