vrijdag 23 maart 2018

Gemist

Ik ben nu 2,5 week bezig bij mijn nieuwe baan. De eerste dagen was het ongelofelijk zwaar, ik heb nog nooit zo erg en langdurig spierpijn gehad. Na de eerste twee dagen bedacht ik me dat ik misschien extra eiwitten moest nemen, voor het spierherstel. En dus let ik nu op dat in alles wat ik eet veel eiwitten zit, en na het werk neem ik een grote beker proteinedrank.
Het helpt wel, mijn lichaam doet nog steeds zeer na het werk, maar ik sta 's ochtends niet meer met spierpijn op.

De sfeer is wel heel erg goed, en ondanks het zware werk vind ik het werken op de kwekerij ontzettend leuk. En het betaald heel erg goed :-)

Ik kom op straat ook veel bezorgers tegen. Van elke bezorger krijg ik te horen hoe jammer ze het vinden dat ik weg ben, en dat ik echt gemist wordt. Ook krijg ik alle nieuwtjes te horen, mijn ontslag heeft ook gevolgen gehad voor de depothouder, die kon het gordijn van mooi weer spelen niet meer ophouden en is ook uit de functie gezet. Persoonlijk ben ik daar blij om, de depothouder had een aantal bezorgers op de korrel om te vervangen, die bezorgers houden nu wel hun baan.

Ik ben nog steeds blij met mijn beslissing om ander werk te nemen. Het vooruitzicht het weekend vrij te hebben is zo ontzettend lekker :-)

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je gemist wordt..geeft toch ook aan hoe je gewaardeerd werd/wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn een fijn gevoel zijn dat je er wordt gemist en heel wat in gang hebt gezet.
  Sterkte met de spierpijn, goed eten helpt inderdaad. Zorg goed voor jezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te horen, dat het goed met je gaat!! Ik mis je regelmatige berichtjes wel hoor, maar ik begrijp wel dat je het razend druk hebt.

  Veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent een echte doorzetter! Fijn dat je het zo naar je zin hebt.

  BeantwoordenVerwijderen