woensdag 25 april 2018

Drukke week

Sinds ik zoveel werk, probeer ik mijn activiteiten zoveel mogelijk te plannen. Ik sta bijvoorbeeld een uur eerder op, dan kan ik bijvoorbeeld de strijkwas wegwerken (als ik thuis kom kan ik er geen moed voor vinden).

Deze week is echt druk vol gepland, zo vol dat ik er best wat uren in de dag extra zou willen hebben. Maandag moest ik eerst werken, vervolgens snel door naar de dierenarts met een verkouden konijn, en daarna weer snel door voor een vergadering van het vrijwilligerswerk bij mijn oude werkgever. De uitkomst daarvan was dat dat volgend jaar gaat stoppen voor iedereen.

Dinsdag had ik het vrijwilligerswerk zelf. Ontzettend leuk weer, de bewoners reageren nog steeds blij als ze me zien, sommige denken elke keer weer dat ik weer in dienst ben.

Vandaag had de school van dochter het grote schoolfeest. Dochter mocht net als vorig jaar weer helpen met schminken, ze is er ook echt goed in geworden :-)

Morgen werk ik twee uur langer dan normaal, in de hoop dat iedereen dan vrijdag vrij kan hebben. Iedereen werkt morgen langer door, maar of het echt lukt om vrij te hebben...

Vrijdag is het koningsdag. We hebben al een hoop spullen verzameld om te verkopen, en ook mijn nieuwe collega's helpen daarin mee. De hele week krijg ik tassen vol spullen mee, echt heel lief. Of ik nu moet werken of niet, ik kan wel een plekje voor dochter en buurmeisje vrij houden. Ik moet elke dag de pont nemen, en op feestdagen vertrekt die pas 2,5 uur later.
Het doel om te sparen dit jaar wordt een nachtje weg naar drenthe voor ons drietjes. De twee meiden hebben er heel erg veel zin in.

Ik zal blij zijn als de drukte weer voorbij is.

4 opmerkingen:

 1. Wat een lieve collega's heb je, dat ze zo helpen. En een nachtje weg naar Drenthe kan ik je aanraden, ik woon er nu inmiddels 5½ jaar en wil er nooit meer weg! Succes gewenst a.s. vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begrijp ik nou goed dat e het vrijwilligerswerk in bejaardenhuis willen stoppen? En dat terwijl men springt om vrijwilligers overal. Vreemd.
  Denk je wel een beetje aan jezelf, je rust?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat begrijp je goed. Elke vrijwilliger krijgt nog wel een gesprek welke rol hij of zij voor zichzelf binnen de organisatie ziet. Ik heb mijn gesprek over drie weken.

   Verwijderen
 3. Dat klinkt inderdaad erg druk zeg! Ik kan me voorstellen dat je verlangt naar wat meer rust.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen