zondag 1 april 2018

Het paasweekend

Een paar maanden geleden ging ik er nog van uit dat ik nog een hele tijd bij de krant zou werken, en dus niet zomaar een paar dagen achter elkaar vrij zou hebben. Daarom boekte ik een weekend weg met pasen naar ons favoriete pretpark in Drenthe.

Dochter was de hele week al aan het stuiteren, en ik had er zelf ook enorm veel zin in. Drie dagen lekker genieten. Ik boekte een arrangement met diner. Met diner was ik bijna 40 euro goedkoper uit dan zonder diner. Zaterdagavond hebben we dat gehad. Net zoals de vorige keer kregen we een enorme lading eten op tafel: vier soorten vlees, friet, gebakken aardappels, drie soorten salade, zes soorten saus. Teveel om op te eten helaas. Als toetje kregen we een enorme ijstaart met vruchtjes. We ploften zowat uit elkaar, maar het was heerlijk.

Vanmorgen was er in het pretpark een paasspeurtocht uitgezet, voor de eerste vijftig kinderen gratis, en anders 1 euro per kind. We stonden als één van de eerste in de rij, en vol overgave begon dochter naar de attracties te zoeken die een nummer hadden, bij elk nummer kregen ze chocolade eitjes of kauwgum, en zelfs een fidget spinner.
De rest van de dag hebben we ons prima vermaakt, zowel in het park als in het hotel.
En we hebben weer een keer tv gekeken, en ik ben tot de conclusie gekomen dat er nog steeds veel herhalingen zijn.

Morgen hebben we nog een leuke ochtend in het park, en morgenmiddag gaan we weer lekker naar huis. Het was heel fijn om er weer eens met dochter uit te zijn, gewoon even samen.

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk genieten!! Fijn zo met z'n tweetjes!

  Liefs,
  Ally

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt ook enorm leuk en gezellig. Wat fijn voor jou en je dochter zo'n mooi weekend!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen