vrijdag 27 april 2018

Koningsdag

Tot gister was het spannend of ik mee zou kunnen met de meiden met koningsdag. Ik had geluk en ik kreeg vrij.
We hadden een hoop spullen verzameld. Kleding die op zolder stond, op marktplaats had ik goedkoop een pakket dvd's besteld die vrijwel allemaal goed waren, nog spullen die over waren van vorig jaar, dingen die ik bij de studenten had gevonden en natuurlijk de spullen van mijn collega.

Om 3 uur was ik in de stad, waar het tot mijn verrassing al best druk was. Maar mijn favoriete plek was er nog. Toen dochter en buurmeisje kwamen, had ik al voor 15 euro verkocht. Omdat we zoveel hadden (13 bigshoppers vol+mijn fietstassen en krat) verkochten we vrijwel alles tussen de 20 en 50 cent.

Rond twee uur hielden onze 'buren' het voor gezien, en vroegen of wij hun kleedje wilde hebben, in ruil dat ik volgend jaar hun zeil alvast neerleg als ik ga zitten. Prima, het waren fijne mensen om naast te zitten. Met hun spullen hebben we ook nog aardig verdiend. Om half 4 hielden wij het ook voor gezien, bijna alles was op en het begon te regenen.

In totaal hebben we 112 euro verdiend, dat is meer dan genoeg om buurmeisje in de herfstvakantie een dag mee te nemen :-)

Nu heb ik rust...

4 opmerkingen:

 1. Mooi bedrag dat jullie zo bij elkaar hebben vergaard!
  Leuk om de meiden op deze manier te motiveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooie verdienste, maar lees ik nou goed dat je al om 3 uur 's nachts aanwezig was om een plekje te bemachtigen? Jeetje, wat vroeg. Hier ook genoten van een vrijmarkt maar dan als bezoeken in plaats van verkoper. Zou het best eens als verkoper willen proberen, maar vind het zelfs speuren naar koopjes gewoon té leuk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad en zoveel verkocht hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, 112 euro is een mooi bedrag zeg. Fijn zo'n goed resultaat!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen