zaterdag 19 mei 2018

(Bijna) vergeten kinderfeestje

Dochter heeft al een paar jaar geen kinderfeestje meer gegeven. De vele weekenden die ik moest werken, en de weekenden dat ik vrij was, was ik eigenlijk te moe om iets met veel kinderen te ondernemen. En vorig jaar werkte mijn gezondheid niet mee.

Toen ik een paar maanden geleden het erover had met dochter reageerde ze heel blij dat ze dit jaar wel een feestje mag geven. De keuze viel op een ijsfeestje, zelf ijs maken en natuurlijk ook ijs eten. Ik heb het gelijk geboekt en betaald. Het leek nog heel erg ver weg.

Tot vandaag. Ik bedacht me tot mijn grote schrik dat het feestje volgende week al is. En er was nog geen kind uitgenodigd. Oeps.
Ik had nog een heel stel zelfgemaakte kaarten liggen, die hebben we als uitnodiging gebruikt, en daarna zijn we ze gelijk gaan rondbrengen. Gelukkig gaven de meeste ouders gelijk aan dat komende week geen probleem is.

Nu moet ik alleen nog iemand als begeleiding regelen. Maar met het vooruitzicht op twee bakjes ijs zal er vast wel iemand in mijn familie mee willen :-)

2 opmerkingen: