donderdag 10 mei 2018

Een vrije dag

Ik heb er nooit zo bij stil gestaan waar planten vandaan komen, en al helemaal niet hoe druk zoiets kan zijn. Het werken in de kas is nog mooier dan in de lente, met al die zomerbloeiers.

Hoe druk het ook in de kas is, met hemelvaart is iedereen vrij. Heerlijk. Vandaag heb ik tot kwart voor 8 kunnen slapen, en om 10 uur zouden dochter, buurmeisje en ik op stap gaan. Of naar het zwembad, of naar een binnenspeeltuin. Het werd uiteindelijk de binnenspeeltuin. Daar moesten we wel met de bus heen, maar buurmeisje en ik hoefden geen toegang te betalen. Dat compenseert toch best aardig.

Onderweg kwamen we een ganzenfamilie tegen.


 Ik had mijn handwerk meegenomen. Ik heb één collega een kledingsetje voor een pop beloofd, en een andere collega vertelde dat de pop van haar kleindochter geen kleren heeft, en de kleertjes die je voor die maat kan kopen veel te duur zijn. Daar heb ik ook gelijk een setje voor gebreid, en vandaag heb ik besteed aan dichtnaaien en boordjes breien.

Alleen nog de knoopjes eraan.

De rust van deze dag was heerlijk :-)

3 opmerkingen:

 1. Goh, wat kan je mooi breien zeg. Het fijne van poppenkleertjes breien lijkt mij dat het snel af is want het is klein. Schattig dat tasje ook! Volgens mij is dit ook iets waar mensen voor willen betalen omdat het er erg professioneel uitziet. Groet Greetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meestal brei ik dit soort setjes voor koningsdag en verkoop ze voor een paar euro. Dit was het eerste jaar dat ik geen poppenkleding verkocht, er kwamen verschillende meisjes langs die echt teleurgesteld waren.

   Verwijderen
 2. Het klinkt ook heel prettig. En fijn dat je rustig kon uitslapen eerst. Ik houd van rustige dagen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen