zaterdag 12 mei 2018

Opruimen...

Opruimen, het blijft hier wel een dingetje. If in mijn geval een heel groot ding. Voor koningsdag had ik de dozen met onze troep verkoopwaar naar beneden gehaald, uitgezocht en geprijst. En vervolgens bleven de dozen staan. En daar omheen kwamen tassen te staan. En daar omheen lag van alles en nog wat. Eigenlijk moest het merendeel naar het afvalstation worden gebracht. Ik probeerde te bedenken hoe vaak dat heen en weer rijden werd. Te vaak voor mijn beschikbare energie.

Ik heb mijn broertje gebeld en gevraagd of hij met mij met de auto vandaag de zooi weg wou brengen. Gelukkig wou hij dat wel. Ik ben vanmorgen lekker vroeg opgestaan, ik heb de rol blauwe zakken te voorschijn gehaald en ik ben lekker aan de gang gegaan. Heerlijk hoe dat opruimt. Mijn huiskamer is nog niet klaar, maar het is al zoveel beter, er is weer overzicht.

Daarna ben ik met dochter naar de stad geweest. In juli word ik gedoopt en ik wilde graag een nieuwe jurk daarvoor. Gebruikelijk is iets wit, maar helemaal in het wit, ik weet niet of ik me daar prettig in kan voelen. Toen ik daarover sprak met de kerkleiding vertelden ze dat een andere kleur ook mag. Ik heb nu een witte jurk met blauwe figuren erop. Mijn dochter zag voor haarzelf een mooie jurk hangen. Het is even wennen dat zij nu ook bij de vrouwenafdeling moet kijken, maar wel heel leuk :-)

4 opmerkingen:

 1. Is je dochter met haar 11 jaar al zo groot dan? Mijn dochter van 23 is maar 1.58 lang en tenger gebouwd, zij kan zelden een passende jurk vinden op de damesafdeling!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dochter is tot haar grote vreugde nu een paar centimeter langer dan ik

   Verwijderen
 2. Wat mooi! Gedoopt! Ik word er altijd blij van als ik hoor dat iemand zich laat dopen op volwassen leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een grote meid dan, die van mij is 12 maar met haar 1.52 echt nog niet toe aan de damesafdeling.

  BeantwoordenVerwijderen