zaterdag 26 mei 2018

Zaterdag

Vandaag was de dag van dochters kinderfeestje. Het feestje bestond uit een cursus ijs maken en daarna een behoorlijke bak ijs naar binnen werken, met dit weer niet echt een straf. Bovendien was het in de ijssalon lekker koel.

Vanmorgen zijn we begonnen met de snoepzakjes in te pakken. Een jojo, een flesje bellenblaas, wat snoep en een leuk lintje er omheen en het leek al heel wat.

De kinderen hebben het allemaal heel erg leuk gevonden gelukkig, en dochter heeft er van genoten. Nu moet ze nog even wachten op haar verjaardag tot augustus.

Na het feestje zijn we naar de kringloop gereden. Mijn nichtje is volgende week jarig, dus we hadden vandaag een doel. Ik heb een enorme bak gevuld met kralen gevonden, en nog wat losse doosjes kralen om de bak goed vol te maken. Bij elkaar 3 euro :-)
Voor mijn moeder kijk ik altijd bij de dvd's,  voor series die ze vroeger graag keek. De vorige keer had ik een seizoen van de cosby show gevonden, en ook deze keer had ik geluk, alle afleveringen van are you being served stonden er.

Toen ik de dvd's ging langsbrengen kwamen mijn ouders net de deur uitlopen, mijn moeder wou een jurk gaan zoeken in de stad. Ik heb aangeboden mee te lopen, en samen hebben we ons in de kledingwinkel goed vermaakt. Het is echt lang geleden dat ik met mijn moeder ben gaan winkelen. Ik heb zelf een mooie rok en een leuk shirt gevonden, mijn moeder drie jurken.

Nu moet ik straks alleen nog even boodschappen gaan doen, en dan is het klaar voor vandaag. Maar die boodschappen wachten nog wel een uurtje :-)

1 opmerking:

  1. Fijn dat het feestje van je dochter een succes was. Leuk thema ook met die hitte!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen