maandag 18 juni 2018

Het weekend weg

Gisteravond zijn we weer thuis gekomen van ons weekendje weg, en wat was het leuk.
Zaterdag zijn we om 7 uur vertrokken met het openbaar vervoer richting Hardenberg, waar we de bus richting het ponypark zouden nemen. We wisten dat we 55 minuten moesten wachten op de bus, dus we besloten een stukje richting het centrum te lopen. We kwamen al vrij snel een speelgoedwinkel tegen. Dochter en ik waren al een tijdje op zoek naar het spel mastermind, en in elke speelgoedwinkel die we tegen kwamen werd gekeken. Dit keer hadden we dubbel geluk. En ze hadden nog één spel, en hij was in de opruiming. Met het spel zijn  we terug gegaan naar het station en hebben we tot de bus kwam gespeeld.

Toen we bij het park waren zijn we eerst een abonnement gaan halen. Omdat dochter pas in augustus 12 wordt kregen we haar abonnement voor half geld, daardoor verschilde de prijs maar een paar euro met de toegangsprijs voor twee dagen. En bij het abonnement kregen we ook bonnen voor gratis dingen, waaronder twee bonnen voor een gratis snackmenu. Daardoor waren we met abonnement voordeliger uit dan zonder, en nu kunnen we dit jaar nog een keer gaan,  wat ook heel leuk is.

Toen we in Emmen kwamen heeft dochter nog genoten van het kinderfestival (bedankt voor de tip) en vooral de optredens die ze zag. Toen het was afgelopen zijn we naar het hotel gelopen. Het eerste wat dochter wou doen was in bad gaan, dat leek haar helemaal geweldig. Het duurde lang voordat het bad gevuld was, maar het zat vol met schuim, en ze heeft er van genoten.

Zondag zijn we weer terug gegaan naar het ponypark. We zijn in de attracties gegaan waar we zaterdag geen tijd voor hadden, en dochter wilde heel graag naar de show van de wasberen. Om drie uur zijn we weer richting huis vertrokken, en hoe leuk het weekend ook was, thuiskomen is altijd heerlijk :-)

1 opmerking: