vrijdag 13 juli 2018

Vakantieplannen

Vanaf vanmiddag heeft ook dochter vakantie. Zes hele weken gewoon lekker in de relaxstand... Het is de eerste keer dat ik zes hele weken met haar mee kan relaxen. Andere jaren moest ik nog drie weken extreem hard doorrennen, en had ik de eerste week van mijn vakantie echt nodig voor het ontstressen. Wat een enorm verschil met nu, maar ook ontzettend fijn.

Dochter en ik hebben afgesproken elke week één keer naar een openluchtzwembad te gaan, willen we vaker zwemmen dan gaan we (zolang het kan met de water kwaliteit) bij een recreatieplas zwemmen.
Ook gaan we nog minimaal één keer naar het ponypark voor een dag, en in augustus gaan we twee nachten naar Drenthe en één nacht naar Valkenburg. Ook is dochter in augustus jarig en is ze bezig om een knuffelbruiloft voor te bereiden...

Onze buren zijn voor een maand naar Turkije, en dochter zorgt deze maand voor de konijnen. Ik mag van de buren groente uit hun (enorme) moestuin halen, wat ik heel lief vind. De buren hebben daar niks in ruil voor gevraagd (het is zonde als de helft bedorven is als ze terugkomen), maar ik heb zelf al bedacht dat ik best een keer onkruid kan wieden en hun vuilnisbakken buiten en binnen kan zetten. Als ze weer terugkomen is het bij hun ook nog steeds netjes.

Dochter en ik gaan zo het begin van haar vakantie volgens onze traditie vieren: we gaan iets lekkers eten in de stad. Laat de vakantie maar komen :-)

3 opmerkingen:

  1. Klinkt alsof je hele goede plannen hebt! Ik zou zeker de tuin van de buren een beetje netjes houden. En heel misschien kun je zorgen dat ze een maaltijd hebben op de dag dat ze terugkomen? Hoewel je dan wel iets moet weten wat ze lekker vinden om te eten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heerlijke vakantie!
    En dat onkruid wieden en de bakken aan de weg zetten zou ik ook doen, ik zou het ook fijn vinden als mijn buren het netjes houden mocht ik weg gaan, dus andersom ook :)

    BeantwoordenVerwijderen