woensdag 29 augustus 2018

Trouwdag

Vandaag zijn mijn ouders 38 jaar getrouwd. Om iets te verzinnen als cadeau vind ik altijd best lastig. Ze hebben (naar mijn weten) geen gezamenlijke hobby's, en mijn moeder wordt in de loop der jaren ook steeds moeilijker.

In gesprek met mijn broertje hadden we het erover. Wat geef je aan iemand die nergens blij van wordt, en waar de ander dan ook nog blij mee is. Mijn broertje had als idee ieder een apart cadeau.
Langzaam kreeg ik een idee. Een mand met allemaal kleine dingetjes. En omdat we samen zoude

Bij de kringloop had ik een mand zien staan die daarvoor perfect was. Samen met dochter gingen we verder struinen bij de kringloop, op zoek naar kleine cadeautjes. Voor mijn moeder vonden we een dvd box van een oude serie en een leuk doosje gevuld met glazen onderzetters. Voor mijn vader hadden we een klein mooi doosje en een spel om met de kleinkinderen te spelen. Bij de supermarkt hebben we een zak koffiepads, een fles cassis en een een pak cakemix met een nieuwe smaak gehaald. En een mooie bos bloemen.


Mijn moeder keek haar ogen uit bij het zien van de mand, en zichtbaar vol ongeduld wachtte ze tot mijn vader thuis was met de taart. Toen hij er was, kon mijn moeder niet wachten met uitpakken. Haar eerste cadeau waren de pads, waar ze heel blij mee was. Mijn vader pakte de onderzetters uit, waar ze beide blij mee waren. Mijn moeder was het meest blij met de dvd's, mijn vader met de cassis en het spel. Daarmee heeft hij zijn kleinkinderen meteen vermaakt.

Ik heb mijn moeder nog nooit zo blij gezien met cadeautjes, ik vond en vind het echt heel bijzonder. Omdat mijn broertje deze maand in het buitenland zit, hebben we het ook namens hem gegeven. En ik ben blij met zijn goede idee :-)

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat ze zo blij waren met je met zorg uitgekozen cadeau's. Juist het simpele en om echt te gebruiken is dan het grootste goed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat probeer je altijd goed rekening te houden met je moeilijke moeder. Ik heb daar bergen respect voor!

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat het cadeau zo'n succes was zeg. En je hebt er ook echt tijd en aandacht ingestoken. Alleen dat is al een cadeautje.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen