vrijdag 19 oktober 2018

Laatste dag/vakantie

Vandaag had ik mijn laatste dag van dit jaar bij de kwekerij. Eigenlijk zou dat gister al zijn geweest, maar omdat ik deze week één dag geveld was door buikgriep, heb ik ja gezegd op de vraag of ik toch nog wou komen. Zo heb ik toch mijn geplande uren gemaakt deze week, en om eerlijk te zijn, het voelt best als een compliment dat ze mij als enige niet-vaste vragen terwijl er zoveel mensen daar zijn die er al veel langer werken.

Ik vond dit jaar bij de kwekerij echt heel leuk, en ik kijk al uit naar volgend jaar, ik mag nog steeds terug komen. Nu heb ik eerst een week vakantie, en daarna ga ik door naar de plaatselijke fabriek voor drie maanden. In de winter vind ik dat heel fijn, 10 kilometer fietsen als er sneeuw of ijs ligt trekt me niet heel erg.

Deze vakantie gaan we weer een paar dagen naar Drenthe, deze keer met mijn vader erbij, ik merkte aan hem dat hij dringend vakantie nodig had van mijn  moeder.

Ik ben zelf ook blij met de vrije dagen. De heftigheid van mijn vorige flashbacks is gelukkig afgenomen, en de nachtmerries zijn ook weer een stuk minder, maar het heeft toch een hoop energie gekost. De komende week ga ik lekker genieten van het niks hoeven :-)

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo gewaardeerd wordt dat ze jou vragen extra te werken. En fijn dat je nu even lekker met z'n drietjes naar Drenthe komt, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne dagen en erg mooi dat je vader meegaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het leuk dat je zulk afwisselend werk doet : )

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen