donderdag 1 november 2018

Hondenpoep

Ik heb al een hele tijd dat er regelmatig een hondendrol in mijn voortuin ligt. Echt heel vies. Ik had wel een idee van wie dit af kwam, maar ik kon het niet met zekerheid zeggen, want ik had het nooit gezien.

Tot vandaag. Ik stond met mijn zus in mijn achtertuin te praten, toen mijn zusje opmerkte dat er iemand in mijn voortuin stond. De vrouw zag ook dat wij haar zagen, en trok geschrokken haar hondje mee. Ik ben meteen gaan kijken, en ja hoor, daar lag weer een drol (die er 5 minuten daarvoor niet lag) en er kwam nog warmte vanaf. Ik ben meteen achter de vrouw aan gegaan, en ik heb haar aangesproken. Nee, haar hondje had het echt niet gedaan, daar lette ze altijd op. En nee, ze had niet in mijn voortuin gestaan. Haar neus begon nog net niet te groeien.

Mijn zus had ondertussen de drol op een plankje geschoven, en toen de vrouw op hoge poten naar binnen ging, heeft ze de drol terug bezorgd in de tuin van de vrouw. Op een plaats waar ze er makkelijk in kan lopen.

Ik hoop dat het honden gepoep in mijn tuin nu is afgelopen, nu ze weet dat ik haar door heb, en ze straks misschien ook de ervaring heeft hoe vervelend en vies het is...

8 opmerkingen:

 1. Ik zie het voor me! Leuk gedaan van jullie. Ben benieuwd hoe het verder gaat en of het echt afgelopen is nu

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh erg! -heb zelf 2 honden en natuurlijk kan een ongelukje voorkomen maar ruim het dan op! - bij de volgende keer oppakken en in haar brievenbus stoppen.. wedden dat ze het gaat begrijpen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah, wat een smeerpoets, maar in de brievenbus stoppen vind ik een stap te ver. Dan liever de wijkagent vragen of hij haar aanspreekt bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend zeg! En ook asociaal van die mevrouw. Hopelijk doet ze het nu niet nog een keer. Het lijkt echt nergens op.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het niet. Ze was gistermiddag echt goed pissig, ze was er in gaan staan. Ze wist heel zeker dat het mijn actie was, maar ik kon in alle eerlijkheid zeggen dat ik die drol daar niet had neergelegd, dat zou ik nooit doen. Gelukkig vroeg ze niet door over wie het dan wel had gedaan :-)

   Verwijderen
 5. Vies hè, ik heb dat zelf ook een tijd gehad en toen heb ik een briefje op mijn voordeur gehangen: wil degene die zijn hond iedere keer in mijn voortuin laat schijten het voortaan ook opruimen! Als ik erachter kom wie het is doe ik aangifte wegens bevuiling van mijn tuin!
  Is daarna niet meer gebeurd.
  Overigens heb ik zelf ook een hond en ik ruim het altijd op, maar behalve dat laat ik het haar ook niet in iemands voortuin doen, dat vind ik sowieso niet kunnen, ook niet als je het opruimt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, lang niks van je gelezen. Hoe is het met jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou ik heb het in de envelop gedaan en wel in de brievenbus, maar liefst 5x en nu is het afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen