maandag 22 april 2019

In de soep...Wanneer het niet loopt

Het is echt alweer heel lang geleden dat ik hier heb geschreven. De dingen liepen niet zoals het fijn is, en dat heeft toch wel zijn weerslag.

Dochter heeft vorige maand weer een bloedonderzoek gehad, omdat er twijfels waren of haar schildklier wel goed werkte. De huisarts had overlegd met de kinderarts, en die had nog wat aanvullende bloedonderzoeken. Uit die onderzoeken blijkt dat dochters schildklier in principe goed werkt, maar de belangrijkste klier die hormonen moet afgeven voor heel veel functies in het lichaam doet het slecht. En dat veroorzaakt een hoop vage klachten. Helaas is daar nu nog weinig aan te doen, behalve het in de gaten blijven houden. Pas op het moment dat het stil valt kunnen ze op dit moment iets, zoals ik het begreep. Dochter heeft een energie probleem die haar aardig belemmert, in combinatie met hoofdpijn en duizeligheid. Ze is al meer thuis gebleven van school dan normaal. Ik weet ook dat ze het niet speelt, ze ziet er op die dagen echt heel slecht uit.

Op het werk waren er twee nieuwe collega's, waar ik zelf een probleem mee had. De ene collega was naar vrouwen heel hatelijk op een sneaky manier, en deed het werk ontzettend slecht. Gelukkig is die er al vrij snel mee opgehouden, het maakt het werk meteen weer een stuk leuker.

Doordat ik door alles vreselijk onrustig ben in mijn hoofd, vind ik het heel lastig om mijn huishouden goed op orde te houden (dat blijft toch wel een ding), en ook financieel heb ik de boel laten versloffen. Dat moet ik de komende tijd toch echt wel beter gaan doen, dat is me duidelijk. Gelukkig is vanaf deze week de drukke periode weer op het werk, waardoor ik een hoop extra uren kan maken :-)

Al met al hoop ik dat de rust weer terug komt. Dat dochter zich weer goed gaat voelen, en weer energie krijgt om gewoon lekker te kunnen spelen.

9 opmerkingen:

 1. Wat een ellende he als het niet lekker gaat met je kind. Ik wil je veel sterkte toe wensen en hopelijk heb je alles weer snel op de rit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte en fijn dat je weer even online bent.
  Heb je nog steeds hulp?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn weer wat te lezen, maar wat vervelend voor je dochter. Sterkte en zorg goed voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om weer van je te lezen. Wens je veel sterkte, maar houd vooral vertrouwen in jezelf. Als ik zo tussen de regels doorlees ben je een sterke vrouw, sterker dan je jezelf credit voor geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt zeg, dat is ook niet niks. Maar gelukkig dat die vervelende collega is weggegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn om weer wat te lezen van je, maar ik kan me ook goed voorstellen, dat door alle beslommeringen en zorgen om je dochter je hoofd er niet echt naar staat om wat te schrijven.
  Mijn jongste dochter heeft ook een schildklierprobleem, wat toch wel impact heeft op haar leven.
  Veel sterkte en houdt de moed erin!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat naar om dit horen van je dochter, ik herken veel en weet hoe je nu voelt. Zorg ook dat er bij je dochter naar B12 wordt gekeken (en naar de uitslag moet niet gekeken worden met volwassen referenties, bij kinderen zo jong moet de B12 heeeeeel veel hoger zijn dat bij ons volwassenen) en laat ook naar Lyme kijken. Sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De huisarts heeft haar op alles laten testen, ze is gelukkig heel uitgebreid onderzocht

   Verwijderen