zaterdag 5 oktober 2019

Weekendje weg

Rond sinterklaasavond is het voor dochter en mij traditie dat we een weekend naar slag.haren gaan. Met de winteropening is het een flink stuk goedkoper, en dan worden de luxere huisjes ook betaalbaar. Het is een weekend waar we altijd erg naar uitkijken, maar dit jaar had ik niet verwacht dat het er in zou zitten. In de zomer heb ik een maand zonder inkomen gezeten, op zich niet direct een ramp, maar het slaat wel een slag in het spaargeld. En dochter gaat nu elke dag met de bus naar school, het fietsen kost haar teveel energie, en ze doet het tot nu toe erg goed op school, en daar heeft ze haar energie hard voor nodig.

Vorige week kreeg ik een aanbieding in de bus om voor 190 euro toch een weekend weg te gaan. En het trok toch wel heel erg, ik heb dat weekend geboekt. Omdat we weten dat we hoe dan ook zuinig aan moeten doen, hebben we vandaag bij de kringloop een mooi blikje gehaald. Daar gaan we de komende tien weken het kleine geld in doen, en dat wordt het geld wat we daar mogen uitgeven. En net zoals elk jaar neem ik veel van wat wel nodig hebben zelf mee van huis, dat scheelt al heel veel.

Bij de kringloop hadden we vandaag ook erg veel geluk, we vonden voor allebei mooie kerstkleren, en een gigantische voorraad shampoo en zeep, voor een fractie van de prijs die het normaal kost. Daar hebben we ook een hoop van meegenomen :-)

3 opmerkingen:

 1. Dat is niet duur, 190 euro! Leuk dat het weekendje zo toch door kan gaan : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat jullie toch kunnen, zo knap hoe je dat elke keer weer voor elkaar krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was een onverwachte verrassing, maar wel een hele leuke :-)

   Verwijderen