woensdag 11 december 2019

Kerstpakket

Bij mijn werkgever is het al heel wat jaren het gebruik om in plaats van een standaard kerstpakket te geven, een kerstmarkt te organiseren. Heel erg leuk, en vaak nog erg gezellig. De ruimte staat vol met verschillende kramen, iedereen krijgt munten om bij die kramen zelf te besteden. Omdat ik de jaren dat ik weg was wel vrijwilliger ben gebleven mocht ik ook die jaren naar de markt toe.

Dit jaar ben ik samen met dochter gegaan, we zouden de muntjes delen, zodat we allebei iets kleins konden uitzoeken. Dochter had al bedacht waar zij naar wilde kijken, een nieuwe knuffel. Ik had eigenlijk geen idee waar ik voor wilde kijken, de boeken die er liggen ken ik bijna allemaal al, en snoep is misschien niet het meest handige.

Gisteren kreeg ik van een collega haar toegangsbewijs, ze wilde niet gaan, en in plaats van het verloren te laten gaan mocht ik wat uitzoeken. Ik heb aangeboden wat voor haar mee te nemen, maar dat wilde zr niet. Ik mocht het zelf gwbruiken. Wat enorm super lief. Ook dochter was heel blij, dat betekende dat ze meer uit kon zoeken. 

Ik vond het heel erg lastig, maar ik heb uiteindelijk drie tasjes met lekkers genomen. Niet voor mezelf, maar voor mijn collega, mijn ouders, en voor iemand waar ik een kerstpakket voor maak. Het drinken uit de tasjes heb ik aan dochter gegeven, dat was haar lievelings drinken.
Dochter heeft een knuffel, twee kettingen en een armband gekozen, waar ze heel blij mee is.

Al met al was het voor ons een geslaagd kerstpakket, we zijn er allebei blij mee. En stiekem heb ik een kaneelkoekje op, die kon ik echt niet laten liggen :-) voor één keer mocht dat best

1 opmerking:

  1. Wij deden als bedrijf jarenlang aan zo'n kerstmarkt mee, ontzettend gezellig (alle werkzaamheden voor- en achteraf maakten het niet erg rendabel, maar dat mocht de pret niet drukken). Helaas dit jaar wordt die markt niet meer georganiseerd.

    BeantwoordenVerwijderen