zaterdag 7 december 2019

Weer naar de kapper

Nadat we de vorige keer bij de kapper dochters haar eraf hebben laten halen, was dochter een beetje huiverig om het nog een keer te laten doen. Ze wil immers weer heel graag lang haar hebben.
Nu was het overgebleven haar best gegroeid, en onder haar muts zat het niet meer zo lekker. Ze wilde toch heel graag wel weer naar de kapper.

Ik heb de afspraak gemaakt bij dezelfde kappersalon als de vorige keer, het is wel een iets duurdere salon, maar het is voor dochter makkelijker als ze het al kent.
Toen we vandaag binnenkwamen, was het behoorlijk druk, en dochter keek aardig benauwd. Toen ze aan de beurt was, en voorin de zaak plaats mocht nemen, vroeg ze zelf of er een rustigere plek was. Wat was ik trots op haar, dat ze al zo goed zelf herkend en weet aan te geven wat ze nodig heeft.

Helemaal achter in de zaak bleken ze een aparte kinderruimte te hebben die op dat moment niet gebruikt werd, en daar mocht dochter zitten. Ze is weer mooi bijgeschoren en ook geknipt. Het ziet er weer mooi en netjes uit.

Toen ik wilde betalen kreeg ik net als de vorige keer te horen dat dat niet nodig was. Ontzettend lief, ik had er al op gerekend dat het nu meer zou kosten omdat ze er best wat tijd in hebben gestoken.

2 opmerkingen:

  1. Ik reageer niet vaak maar wat heb je een prachtige sterke Dochter .Ik weet zeker dat dat komt omdat jullie samen een sterk team zijn .Ik hoop dat ze ooit haar mooie lange haren weer zal krijgen want dat verdiend ze .Zelf ben ik 30/35 procent van mijn dikke haardos kwijt maar dankzij mijn geweldige kapster en wat handigheid lukt het me om het te verbergen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een aardige kapper zeg! Ik vind het heel sympathiek klinken.

    BeantwoordenVerwijderen